Llegint el 8M a Sabadell

Activitats complementàries

Membres del VxL van participar en l'acte central del 8M

El Casal Pere Quart va acollir ahir dia 7 de març, d'11 a 13 h i de 17 a 18.30 h, l'acte Lectures públiques del 8M. Aquest any se'n celebra la tercera edició i el CNL de Sabadell, com en les edicions anteriors, va ser l'encarregat de fer la selecció dels textos que s'hi van llegir.

Durant tot el dia, desenes de persones, entre les quals participants en el programa del Voluntariat per la llengua i alumnes dels cursos de català, van llegir-hi textos de narrativa i poesia escrits per dones, amb especial rellevància per a les autores sabadellenques.

Cadascú podia decidir entre portar el seu propi text en la llengua que volgués o escollir un dels 258 textos en català disponibles, seleccionats pel CNL de Sabadell en col·laboració amb la xarxa local de biblioteques.

La selecció de textos es fa entre les novetats de l'últim any d'autores locals o de temàtica feminista.

La lectura, que es va celebrar a la mateixa sala on hi ha exposats els cartells de commemoració del Dia Internacional de les Dones, estava organitzada en col·laboració amb la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI, les Biblioteques Municipals i l'Ajuntament de Sabadell.

Vols compartir aquesta notícia?