L’Alcavot Espai Cultural s’adhereix al Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

L'entitat castellarenca es compromet a contribuir al foment de la llengua, de la cohesió social i del coneixement de la cultura i l'activitat social de Catalunya amb la seva implicació en el programa.

Dirigit per Gabi Ruiz i situat a la carretera de Sentmenat, 58, de Castellar del Vallès, L'Alcavot va néixer de la necessitat de dotar el municipi d'un espai de creació, desenvolupament i oferta de propostes culturals, un espai on ubicar-hi produccions teatrals, recitals, exposicions, cursos i tallers, monòlegs, concerts de petit format, sessions de contes, activitats d'esplai, reunions, "tot el que tingui a veure amb la cultura", afirma Ruiz.

En aquest sentit, l'entitat facilita que els aprenents del programa siguin atesos i s'expressin en català i també enriqueix les trobades de les parelles lingüístiques oferint-los activitats o organitzant-ne en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística. A més, ofereix descomptes d'un 20% en el preu de les entrades a alumnes i participants en el VxL.

Vols compartir aquesta notícia?