Poemes a Ràdio Palau durant la setmana del Dia Mundial de la Poesia

Activitats complementàries

Enguany el Servei de Català de Palau ha celebrat el Dia Mundial de la Poesia amb una pluja poètica a la ràdio. També hi han participat usuaris del SLC de Polinyà.

Un any més commemorem el Dia Mundial de la Poesia, que se celebra el 21 de març i que enguany es dedica a la figura de Francesc Vicent Garcia Ferrandis, rector de Vallfogona, coincidint amb els 400 anys de la seva mort.

Durant tota la setmana s'emetran poemes al programa de la tarda "El meu carrer", a Ràdio Palau. Es tracta d'un total de gairebé 70 poemes que han llegit els alumnes dels cursos de català, persones vinculades al Club de Lectura de Palau, alumnes de 3r d'ESO de l'escola Marinada, usuàries del club de lectura del SLC de Polinyà, participants del VxL i altres persones que s'hi han volgut afegir a títol individual.

S'hi sentiran tot tipus de poemes, de Francesc Vicent Garcia i de molts altres poetes i poetesses catalans, però també d'internacionals, i, fins i tot, d'inèdits, ja que hi ha persones que s'han atrevit a recitar un poema propi.

Vols compartir aquesta notícia?