El Club de Tennis Sabadell es mou en català

Voluntariat per la llengua

L'entitat sabadellenca s'adhereix al programa del Voluntariat per la llengua

L’acte de signatura de l'acord de col·laboració entre el Club de Tennis Sabadell (CTS) i el programa de les parelles lingüístiques del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Sabadell, signat dijous passat, va anar a càrrec del president de l'entitat esportiva, August Serra, i de la directora del CNL, Elisabet Palomés.

Amb aquest acord, el CTS es compromet al foment de l'ús de la llengua, de la cohesió social i del coneixement de la cultura i l'activitat social de Catalunya amb la seva implicació en el programa. També facilita que els aprenents del programa siguin atesos i s'expressin en català, encara que el parlin amb dificultat. Així mateix, enriqueix les trobades de les parelles lingüístiques oferint-los activitats o organitzant-ne en col·laboració amb el CNL de Sabadell.

L'adhesió entre el CTS i el VxL s'emmarca en el pla de foment de l'ús de la llengua "Mou-te en català!" amb l'objectiu principal de fer créixer la presència de la llengua catalana en els centres esportius i fomentar-ne el coneixement i l'ús entre els usuaris i els esportistes.

Vols compartir aquesta notícia?