Sabadell es mou com un sol cor en benefici de la Marató

Voluntariat per la llengua

El passat 27 de novembre, a la plaça de la Creu Alta de Sabadell, va tenir lloc la Festa del Voluntariat, organitzada per l'Oficina d'Entitats i Voluntariat de l'Ajuntament de Sabadell amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat.

Durant tot el matí, s'hi van dur a terme activitats diverses: marxa nòrdica, actuació de la coral Noves Veus d'Oncolliga, espectacle itinerant Terramar, amb Xarop de Canya, xocolatada, actuació dels clowns d'Êthos, tallers i activitats infantils.

L'activitat participativa central va tenir lloc a dos quarts de dotze i va consistir en ballar i fer una performance anomenada "Sabadell es mou com un sol cor", a partir de la cançó "Junts som un sol cor", creada l'any passat en el marc del Dia Internacional del Voluntariat. Després de tres convocatòries amb assajos previs i, sumant-hi els assistents del moment, es van seguir els passos marcats per la coreògrafa Laia Vila, de la Companyia Petit Món, i es va crear un cor gegant amb mocadors vermells al bell mig de la plaça.

Com a tancament de festa, en el marc del Dia Internacional del Voluntariat, hi va haver un acte de reconeixement i agraïment a tots els voluntaris i voluntàries de les entitats de Sabadell.

L'activitat va ser tot un èxit i fins al 30 de desembre es podrà seguir fent donacions en benefici de la Marató a través del codi Bizum 05298 amb el concepte "Marató".

Vols compartir aquesta notícia?