Una parella lingüística fa de guia de l’exposició de Joan Fuster al Casal Pere Quart

Activitats complementàries

El passat 9 de novembre els alumnes de l'Elemental 2 van visitar una exposició sobre Joan Fuster amb motiu del centenari del seu naixement.

Fins aquí una sortida cultural més de les moltes que es fan als cursos de català, però en aquest cas l'encarregada de guiar la visita va ser una aprenenta del Voluntariat per la llengua, que és alumna del curs, i la seva parella lingüística va fer-los d'amfitrió i els va explicar la història del recinte que acull l'exposició, el Casal Pere Quart.

Naturalment l'ocasió va servir per recordar al grup en què consisteix el programa del VxL i animar-los a participar-hi.

L'exposició "Joan Fuster, una vida il·lustrada" és una adaptació promoguda per la Institució de les Lletres Catalanes a partir de l'exposició de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i comissariada per Salvador Ortells. Consta de catorze plafons que repassen la vida i l'obra del pensador de Sueca, un dels intel·lectuals més prestigiosos en llengua catalana.

La mostra, que es pot visitar fins al proper 22 de novembre, està organitzada pel CNL de Sabadell i compta amb la col·laboració de les biblioteques municipals de la ciutat, que han elaborat una guia de lectura de l'obra de Fuster.  

Vols compartir aquesta notícia?