Tret de sortida a l’Any Ferrater a Sant Llorenç Savall

Activitats complementàries

La Pahissa del Marquet de les Roques de Sant Llorenç Savall va acollir dissabte passat al migdia l'acte de presentació de l'Any Gabriel Ferrater.

El diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent, l'alcalde de Sant Llorenç Savall, Joan Solà, i la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arretxe, van ser els encarregats de rebre els assistents.

En el marc de la trobada, Jordi Cornudella, comissari de l'Any Gabriel Ferrater, va presentar els llibres que s'han publicat amb motiu de la commemoració, i el mateix Cornudella, juntament amb Ester Xargay, directora de la Pahissa del Marquet, van comentar les exposicions "Aniversari", textos, documents i arxiu de Gabriel Ferrater, i "Les dones i els dies", interpretacions artístiques contemporànies de l'obra de Gabriel Ferrater, amb creacions de Mar Arza, Marta Darder, Èlia Llach i Montsita Rierola.

Finalment es va presentar l'acte "Poesia, reivindicació i memòria col·lectiva. Poetes catalans: 50 anys després", en col·laboració amb el Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona i el Memorial Democràtic, a càrrec d'Ingrid Guardiola, directora del Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona, i Ona Balló i Carles Torres, realitzadors del documental Poetes.

Vols compartir aquesta notícia?