Cloenda dels clubs de lectura de Polinyà i Castellar amb Montse Barderi

Activitats complementàries

Cal destacar la coordinació entre els serveis locals de català (SLC) de Polinyà i Castellar del Vallès per tirar endavant aquesta activitat.

Els clubs de lectura de Polinyà i Castellar del Vallès han dedicat aquests darrers dos mesos a llegir i comentar l'obra "La vida autèntica", de l'escriptora sabadellenca Montse Barderi. La intenció era tancar el curs amb una trobada amb l'autora, que es va celebrar ahir, 15 de juny, a les 6 de la tarda, a la Biblioteca Antoni Tort de Castellar. L'acte s'emmarcava en el programa "Autors a les aules", que impulsa la Institució de les Lletres Catalanes.

Els participants de tots dos clubs, alumnes i membres del Voluntariat per la llengua, van poder complementar l'experiència de la lectura de l'obra amb l'explicació que en va fer l'autora, i durant el col·loqui li fan formular les preguntes que havien sorgit d'intensos debats en el transcurs de la lectura del llibre, de manera que es van anar tocant diferents temes. I com passa sempre quan la conversa és animada, van quedar moltes qüestions al tinter, però tothom va valorar molt bé l'experiència i va marxar amb el seu llibre signat.

Aquesta activitat ha estat organitzada pels SLC de Castellar i Polinyà, la Biblioteca Municipal Antoni Tort i ha comptat amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes.

Vols compartir aquesta notícia?