Roc Casagran parla d’”Ara que estem junts” al SLC de Palau-solità

Activitats complementàries

El passat dijous 26 de maig va tenir lloc a l'Auditori de la Masia de Can Cortès un col·loqui amb l'escriptor i professor Roc Casagran.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Club de Lectura de l'Associació "El Taller de les Arts" i el Servei de Català de Palau-solità i Plegamans

A la xerrada van assistir-hi tertulians del club de lectura, estudiants de secundària que havien llegit el llibre a classe i usuaris del Servei de Català.

Va ser una tertúlia molt distesa en què els participants van fer preguntes a l'escriptor sobre el seu llibre Ara que estem junts.

En Roc Casagran va compartir amb els oients les seves reflexions sobre l'exili i la guerra no només en el context català sinó que també va parlar d'altres situacions semblants i més actuals.

També va explicar com es va documentar per escriure aquesta novel·la i què el va dur a escriure-la.

Finalment, l'escriptor va lliurar alguns exemplars de l'Ara que estem junts als guanyadors del sorteig que el Servei de Català ha estat organitzant durant l'últim mes. Cap assistent va marxar sense una dedicatòria personal de l'escriptor.

Vols compartir aquesta notícia?