El Servei Comarcal de Català del Priorat celebra el final de curs a la Casa de la Festa de Falset

Cursos de català

Ha organitzat 6 cursos presencials i 5 en línia amb 234 inscrits

Els assistents a la Casa de la Festa

El dimecres 19 de juny, el Servei Comarcal de Català (SCC) del Priorat va celebrar a Falset el final dels cursos de català.

Va ser amb una visita a la Casa de la Festa de Falset amb alumnes del curs Ep! Escolta i Parla i del Bàsic 2 que acabaven les classes aquella setmana.

La visita va anar a càrrec de l'Adrià Oliveres, membre de diverses entitats vinculades a la festa, que va parlar als estudiants de català dels grups i elements festius de Falset.

L'acte també va comptar amb la presència de Rosa Poy, regidora de l'Ajuntament de Falset, i d'Anna Saperas, directora del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus, a més de Rosalia Vernet, tècnica del SCC del Priorat, i de l'Ester Borràs i la Mariona de Dalmau, professores dels cursos.

Després es va fer un sorteig entre els alumnes d'un lot cedit per la Cooperativa de Falset Marçà, establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua, i es va acabar amb un aperitiu.

Aquest any acadèmic el Servei Comarcal de Català del Priorat ha organitzat 5 cursos presencials i 6 cursos en línia: 11 cursos amb un total de 234 inscrits.

També ha format 29 parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (26 de presencials i 3 de virtuals).

Vols compartir aquesta notícia?