La coral Canta amb el cor del CNL de Reus busca nous membres per practicar el català

Activitats complementàries

Fa una crida a homes, independentment del seu nivell de català, i també a dones que estiguin aprenent a parlar-lo i que vulguin practicar-lo cantant i relacionant-se amb la resta de membres del grup. No es necessiten coneixements musicals previs ni ser alumne del CNL.

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) engega el sisè any d'activitat de la coral Canta amb el cor i busca nous cantaires per equilibrar el grup.

Per això fa una crida a homes, independentment del seu nivell de català, i també a dones que estiguin aprenent a parlar-lo i que vulguin practicar-lo cantant i relacionant-se amb la resta de membres del grup. No es necessiten coneixements musicals previs ni ser alumne del CNL.

La coral, dirigida per Marc Guerris, assaja els divendres de 19.30 a 21 h a l'Escola de Música del Centre de Lectura de Reus (al carrer Major).

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer en aquest formulari abans del dia 7 d'octubre:

Assaig obert el 7 i 14 d'octubre al CNL

Excepcional, els dos primers dies els assaigs seran a la seu del CNL (al carrer de l'Àliga de Reus, 1) i estaran oberts a persones que vulguin provar l'experiència sense compromís. Tot i amb això es recomana haver deixat les dades al formulari prèviament.

La coral Canta amb el cor va néixer l'any 2018. El 2019 va ser distingida amb un premi "Imprescindibles" de Canal Reus TV i el 2020 amb un dels Premis Pompeu Fabra del Departament de Cultura.

L'activitat és possible gràcies al patrocini d'Òmnium Baix Camp i el suport de l'Escola de Música del Centre de Lectura.

Vols compartir aquesta notícia?