En forma i en català a Reus

Activitats complementàries

Cartell de l'activitat

L'activitat del Xalem per a aquest mes de juliol servirà per fer d'exercici mentre parlem en català. L'Íngrid Braña, mestra i presentadora del programa Activa't de Canal Reus TV, conduirà les tres classes, previstes per al divendres 5, 12 i 19 de juliol de 9.30 a 10.30 h al jardí del Mas Vilanova. Durant les sessions d'En forma i en català practicareu diferents tipus d'exercicis adequats per a qualsevol condició física. Heu de portar màrfega o tovallola.

Us recomanem participar en aquesta activitat per continuar practicant el català durant l'estiu, sobretot als que encara no us podeu matricular per al pròxim curs fins al setembre. Us hi podeu inscriure des d'ara mateix aquí: En forma i en català.

En el mateix formulari d'inscripció hi trobareu tres preguntes per saber quina és la vostra forma física abans de començar.

Destinataris: Alumnes des de Bàsic 1 fins a Elemental 3
Data i hora: Divendres 5, 12 i 19 de juliol de 9.30 a 10.30 h.
Lloc: Al jardí del Mas Vilanova (C. de l'Àliga de Reus, 1, Reus)


XALEM! 2024

Xalar significa divertir-se. Això és el que faràs als cursos del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus: aprendre català i xalar!
Com a complement als cursos de català, tornem a organitzar un programa d'activitats per fomentar l'ús del català fora de l'aula.

Et recomanem que t'inscriguis almenys a una d'aquestes activitats per complementar el teu aprenentatge. Ben segur que xalaràs!

Reus
Reus

A les 09.30 h.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?