Teatre en parella

Difusió

En aquesta activitat coneixeràs algú amb qui parlar en català i aniràs a veure una obra de teatre. A les 19 h presentarem les parelles i a les 20 h podreu assistir junts a la representació de La Roser al Teatre Bartrina. La Roser ens parla d'ella, de la seva família i de com viu els esdeveniments que passen al Reus del segle XIX, primer des de darrere de l'aparador de la botiga familiar i, més tard, com a mare i treballadora d'una fàbrica tèxtil.

Data i hora: dissabte 3 de desembre, de 19 a 22 h aproximadament.

Totes les activitats tenen places limitades. En cas que la demanda superi el nombre de places, el CNL farà una selecció de les persones participants tenint en compte i l'objectiu de l'activitat.

XALEM!

El Centre de Normalització Lingüística impulsa el Xalem! Xalar significa divertir-se. Això és el que faràs als cursos del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus: aprendre català i xalar!

Aquesta tardor, com a complement als cursos de català, organitzem de forma excepcional un programa d'activitats culturals i de coneixement de l'entorn, totes gratuïtes, per afavorir l'ús del català fora de l'aula.

Et recomanem que t'inscriguis almenys a una d'aquestes activitats per complementar el teu aprenentatge. De ben segur que xalaràs!

Teatre Bartrina (pl. del Teatre, 1)
Reus

A les 19.00 h.

Vols compartir aquest acte?