Visita a Siurana (Priorat)

Difusió

Visita dinamitzada per aprendre a llegir i valorar el paisatge, descobrir com era la vida dels sarraïns a l'últim reducte d'al-Àndalus a Catalunya, comprendre com es van formar aquestes muntanyes espectaculars, conèixer els missatges publicitaris que impactaven la població de Siurana a l'edat mitjana... I tot a través de les històries de la història.

Hi haurà un autobús per anar fins a Siurana. Alerta! La carretera té revolts.

Data i hora: dissabte 5 de novembre, de 9 a 14 h aproximadament.

Totes les activitats tenen places limitades. En cas que la demanda superi el nombre de places, el CNL farà una selecció de les persones participants tenint en compte i l'objectiu de l'activitat.

XALEM!

El Centre de Normalització Lingüística impulsa el Xalem! Xalar significa divertir-se. Això és el que faràs als cursos del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus: aprendre català i xalar!

Aquesta tardor, com a complement als cursos de català, organitzem de forma excepcional un programa d'activitats culturals i de coneixement de l'entorn, totes gratuïtes, per afavorir l'ús del català fora de l'aula.

Et recomanem que t'inscriguis almenys a una d'aquestes activitats per complementar el teu aprenentatge. De ben segur que xalaràs!

Siurana

A les 09.00 h.

Vols compartir aquest acte?