Alumnat de català i participants del VxL canten corrandes a Vic

Activitats complementàries, De la competència a l'ús, Oci en català

Cançons populars i corrandes a la residència i davant dels establiments VxL

Dimarts, 19 de març, a la tarda, un grup de vint persones -participants del VxL, alumnes dels cursos de català de Vic i de l'Escola d'Adults de Vic- han sortit a cantar cançons populars i corrandes pels carrers de Vic.

El taller de cançó popular s'ha dut a terme en quatre sessions i, en aquesta ocasió, les peces triades han estat El cant de la civada, Rustic-camp rusticum i unes corrandes (Canta-li) amb lletra pròpia i dedicada a la tasca del CNL i als establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua que acullen les pràctiques lingüístiques de l'alumnat.

S'ha començat l'itinerari anant a cantar a la residència SAITS de Vic, on els residents ja esperaven el grup. Després s'ha continuat per la ruta de 4 establiments col·laboradors: NQUART-taller de cuir, Xarcuteria Solà, Granja Armengol i Equivalenza-perfumeria. En cada un d'aquests llocs es cantaven les cançons populars i la corranda dedicada exclusivament a cada establiment.

Aquesta activitat, feta amb la intenció d'agrair la complicitat dels establiments adherits al programa VxL, ha tingut molt bona rebuda i s'espera repetir-la en properes ocasions per a la resta d'establiments col·laboradors de la ciutat.

Vols compartir aquesta notícia?