10% de descompte en les sortides de Naturacat per a l’alumnat del CPNL i els participants en el VxL

Difusió

Naturacat ofereix sortides naturalistes, centrades sobretot en l'observació i identificació dels ocells, a tot el Principat i la Franja de Ponent

L'alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i els participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) tindran un 10% de descompte en les sortides naturalistes guiades, centrades sobretot en ocells, que ofereix Naturacat a tot Catalunya i la Franja de Ponent. Aquest benefici s'afegeix als avantatges de què ja gaudeix l'alumnat dels cursos de català.

Les sortides naturalistes ornitològiques de Naturacat són organitzades pel zoòleg i il·lustrador naturalista Francesc Jutglar, voluntari del VxL des del 2007, i s'adrecen a tot tipus de públic. Consisteixen en itineraris urbans o a l'entorn natural que permeten gaudir de la natura, observar i identificar els animals.

A banda del seu interès natural, aquestes visites poden servir perquè els aprenents de català practiquin la llengua en un entorn diferent. A més a més, Naturacat ofereix la possibilitat de fer sortides "ornitolingüístiques", que fan especial èmfasi en el vessant lingüístic i cultural a partir dels comentaris de sinònims, dites i altres elements lingüístics associats als ocells.

Aquesta col·laboració s'ha formalitzat amb l'adhesió de Naturacat al CPNL i al VxL per tal de fomentar l'ús del català i facilitar-ne la pràctica a través de les diverses activitats proposades als aprenents i als voluntaris.

Vols compartir aquesta notícia?