Presentació del Reforç de lectura al SLC de Vic

Activitats complementàries

Presentació de les persones voluntàries del Reforç de lectura al SLC de Vic

Dilluns 4 d’octubre es va fer la presentació de les persones voluntàries que faran el reforç de lectura aquest trimestre al SLC de Vic. L’objectiu d’aquesta activitat és proporcionar a l’alumnat que vulgui un reforç en l’hàbit lector, una oportunitat per practicar la llengua en un entorn diferent del de classe i també millorar la pronúncia, la fluïdesa i el lèxic. A banda d’això els participants coneixen obres d’autors catalans o obres de la literatura universal. 

L’activitat començarà el 24 d’octubre i finalitzarà el 25 de novembre. En aquesta edició els taller de reforç de lectura es duran a terme al nou centre cívic Joan Triadú (antiga biblioteca), situada molt a prop del CNL d’Osona. Això permet els alumnes conèixer un altre espai de la ciutat que poden visitar per a d’altres activitats.

Els voluntaris d’aquesta edició són sis: M.Dolors Valls, Miquel Rius, Montse Masramon, Anna Cantó, Dolors Pallarols i Lídia Navarro, que han triat sis llibres diferents, des de llibres autobiogràfics, llibres de literatura universal, algun llibre de novel·la negra, llibres de cultura popular i d’altres lectures fàcils de diferents nivells.

Vols compartir aquesta notícia?