Els alumnes de Bàsic 2 visiten la biblioteca Dos Rius de Torelló

Activitats complementàries

La visita s’emmarca dins la programació d’activitats de foment per la lectura i de coneixement de l’entorn.

Aquest dimarts 17 de maig els alumnes de Bàsic 2 de l'Oficina de Català de Torelló han visitat la biblioteca Dos Rius amb l'objectiu de conèixer les instal·lacions i els serveis que ofereix aquest equipament i de practicar el català fora de l'aula.

Allà, Ester Granados, directora de la biblioteca, els ha explicat els serveis que ofereixen les biblioteques de Torelló, que formen part de la xarxa de biblioteques de Catalunya i que ben aviat es faran obres a l'edifici i s'hauran de traslladar durant un temps. També han vist l'espai dedicat a l'aprenentatge de llengües i als llibres de lectura fàcil, l'espai infantil, etc. Ha estat una visita molt positiva perquè els alumnes s'han adonat que entenen les explicacions i que poden fer preguntes en català fora de l'aula.

La biblioteca Dos Rius està adherida al Voluntariat per la Llengua i col·labora amb l'Oficina de Català duent a terme activitats diverses, com ara aquesta presentació dels seus serveis o els clubs de lectura fàcil i de nivell intermedi, de caràcter trimestral.

Vols compartir aquesta notícia?