Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català > Activitats d'aprenentatge [X]
 1. L’actor Quim Masferrer visita l’elemental 3 del Masnou

  El dijous 5 de maig Quim Masferrer, el conegut presentador del programa El foraster, va visitar virtualment l'elemental 3 del Masnou i va estar una hora i mitja xerrant amb els alumnes, que li van fer moltes preguntes sobre la seva carrera d'actor i sobre els detalls del seu programa.

  Cursos de català

 2. Els alumnes demanen per ràdio "Parla'm en català"

  Els alumnes del nivell Bàsic 3 de l'Oficina de Català de Premià de Dalt van anar a Premià de Dalt Ràdio

  Cursos de català

 3. Aprendre català amb música a l’aula

  El Consorci per a la Normalització Lingüística presenta la primera d'una nova sèrie de llistes musicals organitzades per nivells d'aprenentatge, com a eina pedagògica complementària

  Cursos de català

 4. Pràctiques de conversa al SL de Mataró

  Aquesta setmana el grup de Bàsic 1 del SL de Mataró ha posat en pràctica tot allò après al llarg del curs. Ja comencen a parlar en català!

  Cursos de català

 5. Com era el Masnou de fa 50 anys?

  La setmana passada els alumnes de Bàsic 2 del Masnou ho van investigar posant-se en contacte amb l'Arxiu Municipal per correu electrònic. L'activitat s'emmarca en els continguts d'una unitat que tracta del carrer i del barri on vivim ara i on vivíem de petits, i va resultar molt enriquidora.

  Cursos de català

 6. Els alumnes coneixen Iluro, la ciutat romana

  Dimarts, dia 8, a la tarda, un grup d'alumnes de nivell Bàsic van visitar l'exposició permanent "Iluro, la ciutat romana" al Museu de Mataró.

  Cursos de català, Acolliment , Llengua i cultura