Els alumnes de l’intermedi 1 del Masnou visiten l’exposició «Quan tot passa» de la mà de l’autor

Activitats complementàries

El dilluns 9 d'octubre els alumnes del curs intermedi van visitar l'exposició «Quan tot passa», de l'artista Aurelio San Pedro, a l'Espai Casinet de l'Ajuntament del Masnou.

La visita va estar guiada pel mateix autor, que va explicar les obres presents a l'exposició, les quals pertanyen a dues sèries, el dibuix de paisatges i, sobretot, els llibres, metàfora dels records i la memòria.

San Pedro sotmet els llibres a un procés de descomposició i els converteix en objectes artístics nous, on l'objecte inicial és irreconeixible, com per exemple una bobina que recorda el tall transversal del tronc d'un arbre on s'observen els diferents anells que els anys han anat acumulant, o bé una composició en què petits fragments d'un llibre estan alineats, creant un ordre en el qual van apareixent buits cada vegada més grans, en al·lusió a la pèrdua de la memòria que pateixen les persones afectades d'Alzheimer.

Tot i així, San Pedro va destacar que no li agrada fer explicacions gaire extenses de les seves obres, ja que considera que cada persona que les contempli ha de donar-hi la seva interpretació.

Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Oficina de Català del Masnou i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Masnou.

Vols compartir aquesta notícia?