Els alumnes de l’Elemental del Masnou visiten l’exposició «Desvaris i bagatel·les»

Activitats complementàries

El dimecres 5 d'octubre els alumnes del curs elemental van visitar l'exposició «Desvaris i bagatel·les», de l'artista masnoví Roger Puig, a l'Espai Casinet de l'Ajuntament del Masnou.

La visita va estar guiada pel mateix autor, que va explicar les obres presents a l'exposició d'una manera alhora erudita i amena. En primer lloc, va mostrar la part titulada «Jo transfigurat», formada per una sèrie del que ell anomena «anti-autoretrats», en què juga amb la seva pròpia imatge deformada. La segona part, «Animuncles», mostra uns hipotètics éssers vius del futur, pouant en la ciència i en la imaginació més desbordant. La tercera part és un reflex del seu interès per la botànica, i la quarta, titulada «Òpera mixta», recull un variat conjunt d'obres que fan referència a qüestions diverses, des d'homenatges a elements tan dispars com el cigró, la pagesia i el moviment Free the Nipples, fins a la visió d'un nou planeta, el planeta Gintònic, o la crítica als farsants pseudocientífics.

Els alumnes es van mostrar molt interessats per la proposta artística de Roger Puig, que els va submergir en un univers a mig camí entre la ciència i el deliri imaginatiu, i li van fer diverses preguntes sobre el seu procés creatiu. Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Oficina de Català del Masnou, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Masnou.

Vols compartir aquesta notícia?