Comencen els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística amb 24.000 inscripcions

Cursos de català

En total, entre avui i demà s'inicien més de 1.400 cursos de tots els nivells

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha iniciat el primer trimestre del curs 2022-23 amb més de 24.000 alumnes inscrits a les classes de català. En total, entre avui i demà es posen en marxa 1.400 cursos de català. Els nivells que s'ofereixen comprenen des de l'Inicial fins al Superior. Com és habitual, el nivell amb més persones inscrites és el Bàsic, que representa el gruix de l'oferta formativa del CPNL i que no té cost econòmic per a l'alumne.

Pel que fa a la modalitat dels cursos, la més nombrosa és la presencial. En total, al primer trimestre, ascendeix fins al 80 %. El 20 % restant de cursos incorporen el treball en línia, ja sigui de manera autònoma per part de l'alumne o bé amb sessions en directe.

A part dels 1.400 cursos que arrenquen al llarg del setembre, el CPNL ja treballa per a l'oferta de cursos de cara al proper període d'inscripcions, que serà al desembre. A més, també hi haurà nova oferta de nivell Superior durant el primer trimestre del 2023. Tots els nous períodes d'inscripció i acreditació de nivell es publicaran amb antelació al web i a les xarxes socials del CPNL.

Vols compartir aquesta notícia?