Cloenda del B3 de Sort a l’Escola d’Hoteleria del Pallars
L'equipament està ubicat a l'Institut Hug Roger III
El darrer dia de curs, i tenint en compte que una de les darreres unitats del mòdul versava sobre el menjar i els estris per cuinar-lo, es va concertar una visita a l'Escola d'Hoteleria. Durant l’estada a l’escola els alumnes van poder conèixer de primera mà la cuina i el restaurant en els quals es formen els futurs restauradors, caps de sala i cambrers del Pallars.
En acabar, van anar a la cafeteria del centre docent, on cada dimarts i dijous els alumnes del cicle formatiu s'encarreguen de servir els esmorzars als professors i alumnes que ho desitgin. Va ser una experiència pràctica per a les dues parts: els estudiants del cicle van atendre clients externs, de fora de l'institut, i els aprenents de català van interessar-se pels horaris i els productes que oferien, i van aprendre, per exemple, quins són els ingredients de l'entrepà mallorquí.
CNL de