Visita guiada a la Biblioteca de Mollerussa dels alumnes del curs Inicial

Cursos de català, Activitats complementàries

Els alumnes del curs Inicial de català han visitat la Biblioteca Comarcal Jaume Vila

Els alumnes del curs de català de nivell Inicial que s’està impartint actualment a la capital del Pla d’Urgell han fet un recorregut per les sales per a adults (una dedicada a l'oci i l'altra al coneixement) i per a infants. A la sala dedicada a l'oci s'hi poden trobar llibres (novel·la, teatre, poesia, assaig), diaris, revistes, pel·lícules, música, etc. I a la del coneixement hi ha les publicacions de ciències aplicades.

També hi ha un espai dedicat a l'aprenentatge de llengües, amb alguns llibres en llengües estrangeres i una sèrie d'ordinadors on els usuaris poden treballar i connectar-se a Internet durant una hora al dia. A més, els han explicat la classificació de tot el material que hi ha a la biblioteca, com funciona el servei de préstec físic i de continguts digitals i també les activitats que organitzen: xerrades, explicació de contes, tallers, concerts…

Els alumnes hi han mostrat molt interès. De fet, han posat èmfasi en els llibres de lectura fàcil i també en els contes infantils per començar a aprendre la nostra llengua.

Vols compartir aquesta notícia?