Final de la Gimcana Lingüística de la Noguera

Activitats complementàries

L'escola Pia guanya la XIV edició de la Gimcana Lingüística

Aquest dimarts ha tingut lloc al Teatre Municipal de Balaguer la final de la XIV Gimcana Lingüística de la Noguera. Els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut d'Almatà, l'escola Pia, l'Institut Ciutat de Balaguer i l'escola Vedruna han participat en un concurs amb diverses proves sobre llengua catalana.

Durant la primera fase del concurs, duta a terme les setmanes anteriors, cada centre va escollir quatre representats. El dia de la final, els participants han hagut de superar vuit proves. Aquestes han estat al voltant dels mots discordants, refranys, frases fetes, anagrames i barbarismes, entre altres. Els finalistes dels quatre centres han demostrat tenir uns bons coneixements de llengua en una final molt interessant i amena, animats per prop de 200 companys i professors que els han acompanyat.

La gimcana, que s'emmarca dins el XXVIII Pla Comarcal de Dinàmica Educativa de la Noguera, ha estat organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics i la Paeria de Balaguer, amb la col·laboració del Consell Comarcal i el Servei Comarcal de Català de la Noguera.

Vols compartir aquesta notícia?