Pràctiques de vocabulari dels alumnes de Bàsic 1 de les Borges Blanques tot passejant per la ciutat

Cursos de català, Activitats complementàries

Van recórrer els carrers de la capital i van acabar la sortida al parc del Terrall i a la Biblioteca

El mes de gener va començar a les Borges Blanques un curs de català de nivell Bàsic 1 que s'acabarà al març. Ahir els alumnes inscrits en aquest curs van fer una sortida cultural per la capital de les Garrigues durant la qual van poder practicar el vocabulari relacionat amb la ciutat i amb les indicacions, que prèviament havien treballat a classe.

Van començar la visita davant de l'Espai Macià, on van aprofitar per conèixer una mica la figura de Francesc Macià i la seva relació amb les Borges Blanques, i van continuar cap a la plaça de l'1 d'Octubre. Al parc del Terrall van llegir la història d'aquesta emblemàtica zona verda de la ciutat i van aprofitar per posar en pràctica el lèxic que havien preparat.

La sortida es va acabar amb la visita a la Biblioteca Marquès d'Olivart. La bibliotecària va acompanyar els alumnes per les diferents seccions i els va explicar els serveis que hi poden trobar. Els va animar a fer-se'n usuaris i a aprofitar l'assessorament que els poden oferir a l'hora de triar el material. Els estudiants que ja tenien el carnet de la Biblioteca es van emportar algun llibre a casa, i la resta es van animar a fer-se'l ben aviat.

Vols compartir aquesta notícia?