Els alumnes del curs de català Inicial visiten la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera

Activitats complementàries

Els estudiants han fet una sortida cultural a la biblioteca de la ciutat

Aquesta setmana, els alumnes dels nivells Inicial de l'Aula han visitat la Biblioteca Josep Finestres de Cervera. Per a molts d'ells, ha sigut tot un descobriment ja que desconeixien les diferents opcions que ofereix aquest servei al poble.

La visita, ha servit per localitzar la biblioteca i recórrer-ne les instal·lacions, aprendre nocions bàsiques sobre l'organització dels llibres, conèixer les diferents activitats culturals que s'hi organitzen com els Clubs de lectura per a infants, joves i adults. També van poder veure el llibre més antic que s'hi conserva! A mé, tots ells van fer-se el carnet i ja es van endur algun llibre cap a casa.

Cal destacar la importància del foment de la lectura en les visites per crear nous lectors i millorar les capacitats lectores i els coneixements en català. També s'ha de destacar la rellevància que pren aquest aspecte en els cursos de català per a adults no catalanoparlants, ja que se'ls mostra un espai on poden trobar amb facilitat eines i recursos per seguir amb l'aprenentatge de la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?