Lliurament dels premis Anton Navarro al Pont de Suert

Activitats complementàries

La 32a edició del certamen de narrativa infantil i juvenil va tenir lloc al Cinema Ribagorça el passat 26 de novembre

Una nova edició del lliurament de premis del concurs de narrativa en català Anton Navarro, adreçat als escolars de les comarques del Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i l'Alta Ribagorça, es va dur a terme el 26 de novembre al Cinema Ribagorça del Pont de Suert. El jurat va triar els millors treballs dels escolars de primària i secundària de 18 centres educatius de les tres comarques, amb gairebé 200 contes preseleccionats.

Familiars, amics, pares i mares dels finalistes i guanyadors van assistir al cinema per gaudir de l'acte dels guardons, que va comptar amb la presència de representants dels ens organitzadors: els consells comarcals de les tres comarques esmentades i els serveis comarcals de català respectius. En acabar, es va projectar la pel·lícula infantil en català Mòmies.

El premi Anton Navarro està organitzat conjuntament pels consells comarcals de l'Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà i el Pallars Jussà, i els serveis de català respectius, adscrits al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) amb l'objectiu de fomentar l'ús del dialecte ribargoçanopallarès.

Vols compartir aquesta notícia?