La campanya "T'agradarà llegir en català" farà arribar revistes a 22 centres sanitaris de Lleida i la Seu d'Urgell

Ús professional

L'objectiu de la campanya és fomentar la lectura en català i donar visibilitat a l'oferta de revistes en aquesta llengua

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i l'APPEC editors de revistes i digitals reprenen la campanya "T'agradarà llegir en català" per distribuir revistes en català a les sales d'espera de centres sanitaris privats d'arreu de Catalunya. L'activitat té el suport de la Secretaria de Política Lingüística. L'objectiu és fomentar la disponibilitat de publicacions en català i acostar als seus usuaris lectures sobre diverses temàtiques en aquesta llengua.

L'APPEC, amb la col·laboració del CPNL, distribuirà 10.500 publicacions fins a principis de 2024

A la província de Lleida, els centres sanitaris que s'han adherit a la iniciativa són 21 a Lleida 1 a la Seu d'Urgell. Concretament, els següents: Autorevisió mèdica S.L., CDIAP Orum Centre, Centre Mèdic Alomar (el de Lleida i el de la Seu), Centre Unimèdic, Centro médico Alcalde Pujol, Clínic Lleida, Clínica de Ponent, Clínica Nova Aliança, Diagnòstic Cardiorespiratori i Centre de Fisioteràpia, Elía Geris Haddad, Esportech, Hospital Vithas Lleida, ILO Oftalmologia, Institut de reproducció CEFER, MC Mutual Lleida, NeuroSalut, Physis Lleida, PNI Mèdic Lleida, Previntegral Lleida-Revisions mèdiques, Quantum medical Lleida i Salut integrativa Lleida.

   
Aquests centres, gratuïtament i fins a principis del 2024, rebran un total de 30 revistes d'entre tot el catàleg de l'APPEC i es podran subscriure a l'associació per rebre revistes en català i posar-les a disposició dels usuaris.

Vols compartir aquesta notícia?