El pòdcast de la Queta, al Pallars Jussà

Difusió, CPNL

La cabina de ràdio de la campanya "Provem-ho en català" va passar per Tremp els dies 1 i 2 de novembre

Tot i les inclemències meteorològiques i els infortunis tècnics, la població trempolina ha pogut participar en l'acció que promociona la cabina de ràdio de la Queta: la creació del pòdcast més gran que s'hagi enregistrat mai en català. Aquesta activitat s'emmarca en la campanya de sensibilització per la llengua "Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure!" de la Generalitat de Catalunya.

Dins de la cabina es poden escollir quatre activitats diferents: participar en una entrevista radiofònica, en què la Queta fa preguntes sobre la relació de la persona amb el català; practicar la llengua en una conversa en què la Queta ha d'anar a comprar ingredients per fer una paella; fer un karaoke amb la cançó "Començar", que els Tyets, les Marala i el Kelly Isaiah han interpretat per a la campanya o bé donar una mostra de veu per al projecte AINA, per tal de normalitzar el català en les tecnologies digitals.

L'alumnat del curs presencial de l'SCC del Pallars Jussà ha aprofitat l'ocasió per apropar-se a la cabina i conèixer la Queta de prop. Un cop finalitzada l'estada a Tremp, la cabina ha deixat la vegueria de l'Alt Pirineu i Aran per dirigir-se a terres gironines.

Vols compartir aquesta notícia?