Els alumnes del nivell Bàsic 3 de català visiten el Casal Marino de les Borges Blanques

Cursos de català, Activitats complementàries

La sortida s’emmarca dins de les activitats de coneixement de l’entorn del curs

L'alumnat del curs de català de nivell Bàsic 3 que s'està impartint a les Borges Blanques va visitar el Casal Marino. De fet, els cursos d'acolliment lingüístic, a més d'ensenyar la llengua catalana, també potencien activitats diverses per tal que els alumnes puguin conèixer l'entorn on viuen.

El Casal Marino és una casa senyorial del segle XIX. Actualment és la seu de diverses associacions culturals de la població; a més, als baixos de l'edifici hi ha ubicada l'Oficina de Joventut del Consell Comarcal de les Garrigues.

La visita es va completar amb l'assistència a una xerrada informativa sobre la prevenció del càncer, que aquell mateix vespre es duia a terme a la sala d'actes de l'edifici. Els alumnes hi van poder participar activament, perquè al final de la sessió van traslladar als ponents les preguntes que prèviament s'havien preparat.

En aquests moments s'estan duent a terme dos cursos d'acolliment lingüístic a les Borges Blanques: un de nivell Bàsic 1 i un altre de nivell Bàsic 3. A partir del setembre està previst de poder organitzar cursos similars en altres poblacions de la comarca.

Vols compartir aquesta notícia?