Lliurament de premis de la gimcana lingüística Ai, quin disbarat!

Difusió

Celebrem 11 anys de gimcana, en col·laboració amb Mollerussa Comercial

La gimcana Ai, quin disbarat! enguany ha volgut que els participants prenguessin consciència de la importància d'usar el català sempre, amb tothom. Per sensibilitzar el públic, 16 establiments de Mollerussa lluïen frases relacionades amb la llengua, en cadascuna de les quals hi havia una errada ortogràfica que calia resoldre.

El 20 d'abril fou un dia intens per als representants de Mollerussa Comercial i del Servei de Català, atès que van lliurar els premis a les escoles Mestre Ignasi Peraire i el Carme i als 4 guanyadors d'entre el públic general. El dia 25 el lliurament s’ha fet a l'Escola Pompeu Fabra.

Els centres educatius han rebut un xec de 50 molleuros per invertir en material escolar, gentilesa de Mollerussa Comercial, pel sol fet d'esperonar els alumnes a participar en aquesta activitat, que comparteix joc i llengua. I un alumne de 5è i un altre de 6è de cada escola han estat obsequiats amb un val de 25 molleuros. Els 4 agraciats en la categoria de públic general n’han rebut la mateixa quantitat.

La participació dels escolars, que manifesten que anar en grupets de botiga en botiga els té molt motivats, ha estat alta com sempre, gràcies a l'impuls dels centres. També ho ha estat entre el públic general, ja que s’han superar les 150 butlletes.

Vols compartir aquesta notícia?