Alumnes de català de les Borges Blanques a la Biblioteca Marquès d’Olivart

Cursos de català

Una visita guiada els va permetre conèixer de prop els serveis que ofereixen les biblioteques públiques catalanes

Els alumnes dels cursos de català van visitar aquesta setmana la biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques. Alguns ja coneixien aquest equipament i el servei de préstec, però d’altres era la primera vegada que hi anaven i van poder conèixer tots els serveis que tenen a l’abast.

La bibliotecària els va explicar quines eren les diferents seccions i sales de la biblioteca. Va ser una visita interessant perquè s’adonessin de tot el que poden consultar allà mateix i de tot el que en poden extreure amb el carnet. Els alumnes que no el tenien van aprofitar per fer-se’l, i tots junts van gaudir d’una estona tranquil·la de lectura amb un parell de contes infantils.

Aprofitant que la biblioteca disposa des de fa poc d’un racó amb jocs en català, van fer entre tots un puzle per conèixer les províncies i les comarques de Catalunya. Van passar una estona entretinguda comentant quins pobles i ciutats havien visitat, quins els havien agradat més, etc.

Amb les visites guiades a la biblioteca es busca que els alumnes n’esdevinguin usuaris i vegin tots els recursos que se’ls ofereixen com una possibilitat per accedir a la cultura i, concretament, a la cultura en català.

Vols compartir aquesta notícia?