El Kahoot del CNL de Lleida comença l'any parlant de futbol

Difusió

El concurs, sobre llengua i futbol, serà el 19 de gener, a les 10.05 h, a través d'Ua1 Ràdio.

Aquest dijous, 19 de gener, i a través d'Ua1 Ràdio (https://www.ua1.cat), el CNL de Lleida, juntament amb l'emissora, ofereixen una nova edició del concurs El kahoot del CNL, aquest cop sobre llengua i futbol. Es farà en directe a les 10.05 h del matí i la participació és ben senzilla. Qui hi vulgui concursar, només haurà de sintonitzar Ua1 Ràdio, ja sigui a través de les ones o a través del seu web, i amb el mòbil, tauleta o ordinador anar a www.kahoot.it, on haurà d'introduir el codi que s'anunciarà en aquell mateix moment. A partir d'aquí, simplement s'hauran d'anar responent les 10 preguntes que els tècnics del CNL formularan des del plató de l'emissora.

Al final, només hi podrà haver un guanyador, que serà qui hagi respost més preguntes correctes en un menor espai de temps. El premi consistirà en una invitació doble per anar a veure un partit de futbol del Lleida Esportiu. Podeu consultar les bases del concurs clicant en l'enllaç adjunt.

Kahoot! és una plataforma gratuïta que permet la creació de qüestionaris d'avaluació. És una eina amb la qual es poden crear concursos amb l'objectiu d'aprendre o reforçar l'aprenentatge. És un joc lliure que es fonamenta en l'aprenentatge basat en el joc com a tecnologia educativa. Llançat l'agost del 2013 a Noruega, més de 50 milions de persones juguen actualment al Kahoot! en 180 països de tot el món.

Vols compartir aquesta notícia?