Cloenda dels tres cursos de català de les Garrigues

Cursos de català, Activitats complementàries

Més de 50 alumnes han assistit als cursos de les Borges Blanques i Juneda

Entre els mesos de setembre i desembre, a la comarca de les Garrigues s'han dut a terme tres cursos de català de 45 hores en col·laboració amb la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania. Concretament, s'han impartit un curs de nivell inicial i un altre de nivell bàsic a les Borges Blanques, i un curs de nivell bàsic a Juneda. 

Durant el trimestre, els alumnes han fet diverses sortides: a Juneda van visitar el mercat setmanal i van poder practicar les expressions bàsiques per anar a comprar i el vocabulari relacionat amb els productes de les parades. Els alumnes del curs de nivell inicial de les Borges van visitar durant el mes de novembre la biblioteca Marquès d'Olivart i el parc del Terrall. I, com a cloenda del curs, els alumnes de nivell bàsic de les Borges han fet una sortida pels carrers de la ciutat per poder gaudir de la il·luminació nadalenca.

A partir del mes de gener tornaran a començar els cursos per tal de poder donar continuïtat als que s'han impartit aquest trimestre. Els alumnes, per la seva banda, han valorat molt positivament la possibilitat de poder aprendre català i han mostrat la seva predisposició a continuar.

Vols compartir aquesta notícia?