Els alumnes de català de Térmens han fet un recorregut pel poble amb motiu de la finalització del curs

Cursos de català, Activitats complementàries

Els alumnes d'inicial de Térmens, a la Noguera, van finalitzar el curs amb una visita guiada pel poble a càrrec del professor Joan Sangrà i en companyia de l'historiador Víctor Rodríguez

Durant el recorregut es va fer parada en dos dels punts històrics més atractius de la localitat: el centre cultural Sant Joan i l'Església Parroquial de Santa Maria. 

Al nord del nucli medieval de Térmens es troba l'antiga església de Sant Joan, avui reconvertida en el Centre Cultural de Sant Joan, un monument que es troba sobre un turó al marge esquerre del riu Segre. La segona visita es va fer a l'Església Parroquial de Santa Maria, ubicada davant de l'antiga rectoria del poble. Consagrada l'any 1966, es va construir perquè a l'església de Sant Joan li calia una restauració, però les despeses eren tan altes que les autoritats religioses van decidir construir-ne una de nova.

Els alumnes van tenir gran interès en l'antiguitat dels monuments i en els gegants del Centre Cultural. Un cop acabar el recorregut van concloure la vetllada amb un pica-pica.

Vols compartir aquesta notícia?