Gimcana lingüística per Almacelles

Activitats complementàries

Els alumnes de Bàsic 1 d'Almacelles, al Segrià, participen en una gimcana lingüística pels carrers del poble i posen en pràctica el català oral que han après a l’aula.

Aquest dimecres, els alumnes del curs Bàsic 1 d'Almacelles han participat en una gimcana lingüística. Els participants, dividits en grups de quatre o cinc persones, han hagut de superar un total de deu proves diferents. A cada prova han hagut de parlar en català per poder obtenir la resposta correcta. En algunes proves havien d'entrar a comerços locals per preguntar el preu d'algun producte i en altres havien de fer preguntes sobre diferents temes als veïns del poble, que han col·laborat i els han ajudat en tot moment. Cada prova ha sigut tot un repte!

Aquesta activitat no només ha servit per posar en pràctica tot aquell vocabulari que han anat aprenent durant el curs, sinó que també ha estat molt útil per poder conèixer millor el poble d'Almacelles i utilitzar el català fora de l’aula. Malgrat el fred, ha sigut una molt bona experiència!

Vols compartir aquesta notícia?