Els alumnes de l’Aula de Llengua assisteixen a una visita guiada a la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera

Cursos de català, Activitats complementàries

Els alumnes dels cursos de català han fet una sortida cultural a la biblioteca de la ciutat

Aquesta setmana, els alumnes dels nivells Inicial, Bàsic 1 i Bàsic 2 de l'Aula han visitat la Biblioteca Josep Finestres de Cervera. Per a molts d'ells, ha sigut tot un descobriment ja que fins ara desconeixien les diferents opcions que ofereix aquest servei estrella.

La visita, que ha durat aproximadament una hora per grup, ha servit per localitzar la biblioteca i recórrer-ne les instal·lacions, aprendre nocions bàsiques sobre l'organització dels llibres, conèixer les diferents activitats culturals que s'hi organitzen com els clubs de lectura per a infants, joves i adults. A més, al final de la visita, s'han fet el carnet gratuït i han utilitzat el servei de préstec i s’han emportat llibres, jocs de taula i algun DVD cap a casa.

Cal destacar la importància del foment de la lectura en les visites per crear nous lectors i millorar les capacitats lectores i els coneixements en català. També s'ha de destacar la rellevància que pren aquest aspecte en els cursos de català per a adults no catalanoparlants, ja que se'ls mostra un espai on poden trobar amb facilitat eines i recursos per seguir amb l'aprenentatge de la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?