Club de Lectura Fàcil al CNL de Lleida

Activitats complementàries

D'aquest curs, se'n reprèn el format presencial

Enguany, el CNL de Lleida torna a engegar el CLF, que tan bona acollida ha tingut en els darrers anys, però oferint dues modalitats diferents. Aprofitant que hem recuperat la pràctica totalitat dels cursos presencials, s'ha decidit oferir aquesta activitat de lectura fàcil en dos formats ben diferents: virtual (que era el que ja utilitzàvem fins ara) i el presencial, per tal d'anar recuperant una relació més propera amb l'alumnat. La modalitat virtual la continuarem fent a través de la plataforma Teams i serà un divendres al mes, de 12 a 13 h. La presencial es farà un dijous al mes, també, de 18 a 19 h, i la trobada tindrà lloc a la Biblioteca Pública de Lleida, que ens cedeix el seu espai, a més facilitar-nos els llibres, tant en format paper com en versió digital, mitjançant la plataforma eBiblio.

Aquest any el club s'ha dividit en tres cicles, de tres mesos cada un, la temàtica dels quals serà ben variada. El primer cicle estarà dedicat al món de les aventures, amb El llibre de la selva, de Rudyard Kipling com a primera lectura. El segon versarà sobre la Guerra Civil espanyola, i començarà amb la lectura de Les mateixes estrelles, de Núria Martí i, el tercer tractarà sobre Barcelona, i s'iniciarà amb El temps de les cireres, de Montserrat Roig.

Us animem a participar-hi. No només és una activitat lúdica, sinó també formativa i que serveix tant per guanyar fluïdesa en la parla com també per a fer noves amistats. Sens dubte, serà una experiència d'allò més enriquidora.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?