Cloenda de tres cursos de català a les Garrigues

Cursos de català

Just abans de Sant Joan van acabar un curs de nivell inicial i un de nivell bàsic a les Borges Blanques, i un altre de nivell inicial a Juneda

Aquest darrer trimestre s'han dut a terme tres cursos de català de 45 hores de durada a la comarca de les Garrigues en col·laboració amb la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania. Concretament, s'han impartit un curs de nivell bàsic en horari de matí i un de nivell inicial en horari de vespre a les Borges Blanques; a Juneda s'ha dut a terme un curs de nivell inicial en horari de matí. En total, hi havia 41 persones inscrites.

Durant el curs, els alumnes de les Borges van dur a terme diverses activitats complementàries: van anar a la Biblioteca Marquès d'Olivart i van visitar el parc del Terrall; també van dedicar una sessió a jugar amb jocs de taula en català i el darrer dia de curs el van celebrar amb un bon berenar sopar elaborat per ells mateixos. Les alumnes de Juneda van visitar el mercat setmanal i també van cloure el curs amb un esmorzar.

Tots els alumnes han valorat molt positivament el fet de poder aprendre la llengua catalana. Esperem que aquesta formació pugui tenir continuïtat a partir del setembre vinent.

Vols compartir aquesta notícia?