L'SCC de l’Alt Urgell present al Festival del Joc del Pirineu de la Seu d'Urgell

Oci en català

Més de 6.000 persones visten el Festival, que va comptar amb diferents espais per tota la ciutat.

El Servei Comarcal de Català de l'Alt Urgell, del CNL de Lleida, va ser present en la sisena edició del Festival del Joc del Pirineu que va tenir lloc aquest cap de setmana a la Seu d'Urgell. Aquest festival ja es consolida com un dels principals esdeveniments del joc a Catalunya.

El CPNL es va fer present amb un estand en què va difondre la campanya "I tu, jugues en català?" mitjançant una mostra de jocs en català i  La col·laboració del Servei de Català també va ser formar part del jurat en els Premis Catalunya 2022 al millor joc infantil editat en català ('Monstrys', d'Ignasi Ferré, il·lustrat per David Forés i publicat per Enpeudejocs) i el millor joc de taula familiar o adult editat en català('The Red Cathedral', d'Israel Cendrero i Sheila Santos, il·lustrat per Chema Roman i Pedro Soto, i publicat per DEVIR).  La finalitat d'aquests premis és reconèixer l'esforç de crear i editar jocs de taula a Catalunya. I també es vol contribuir a donar prestigi i suport social als jocs de taula com a obres culturals, objectes de creació i d'autoria reconeguda.

Aquests guardons es van lliurar a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell amb  la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, i el secretari de Política Lingüística i president del CPNL, Francesc Xavier Vila, entre d'altres autoritats.

Vols compartir aquesta notícia?