El CNL de Lleida tanca les tertúlies virtuals del primer trimestre amb èxit

Activitats complementàries

Les tertúlies virtuals que ofereix el CNL de Lleida ha comptat amb 21 inscrits repartits en sessions diferents

Després de la bona acollida que va tenir aquesta iniciativa durant el curs passat, la primera setmana de febrer el CNL de Lleida ha tornat a oferir les tertúlies virtuals. Aquesta activitat correspon a sessions virtuals d'una hora per millorar l'expressió oral en català de totes aquelles persones que vulguin activar els seus coneixements de llengua oral i practicar el català en usos col·loquials. A través d'un vídeo breu publicat a les xarxes socials fet per influenciadors o youtubers, s'inicia el diàleg entre els participants.

L'activitat ha comptat amb un total de 12 sessions d'una hora cadascuna i repartides de la següent manera: 6 sessions els divendres al matí, i 6 sessions els dimecres a la tarda. En ambdós grups hi ha hagut participants d'arreu del món: Romania, França, Ucraïna, Sud-amèrica, Egipte, Espanya... Tots ells coincideixen en el fet que aquestes tertúlies virtuals reforcen la seguretat en ells mateixos a l'hora d'expressar-se en català, ja que hi ha un ambient agradable, reconfortant i motivador.

Les properes inscripcions, que són gratuïtes i es fan a través d'un enllaç, seran a meitats d'abril. Així doncs, les properes tertúlies virtuals es tornaran a engegar d'aquí a un mes.

Vols compartir aquesta notícia?