Final de la XV Gimcana Lingüística de les Garrigues

Difusió

El Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques guanya la quinzena edició de la Gimcana Lingüística de les Garrigues

La XV Gimcana Lingüística de les Garrigues, emmarcada dins el Pla Comarcal de Suport a l'Educació, està organitzada pel Servei Educatiu de les Garrigues amb el suport del Consell Comarcal. A la final també hi han col·laborat l'Ajuntament de les Borges Blanques i la Biblioteca Marquès d'Olivart.

La col·laboració del Servei Comarcal de Català de les Garrigues ha consistit en l’elaboració de les activitats de la primera fase de la Gimcana, que es duu a terme a cada centre. També ha preparat les proves de la final, que ha tingut lloc aquest 25 de març a la Sala Maria Lois de les Borges Blanques.

En aquesta Gimcana hi concursen cada any els tres centres de secundària de la comarca: el Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques, l'INS Josep Vallverdú de les Borges Blanques i l'INS L'Olivera de la Granadella. El concurs està adreçat als alumnes de 2n d'ESO i té com a objectiu millorar el coneixement i l'ús de la llengua pròpia i el coneixement de la comarca. En aquesta ocasió, ha guanyat el Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques.

Vols compartir aquesta notícia?