Tret de sortida de la desena edició de la gimcana Ai, quin embolic!

Difusió, Ús professional

Desena edició de la gimcana lingüística pels comerços de Mollerussa, organitzada per Mollerussa Comercial i el Servei Comarcal de Català del Pla d'Urgell

La gimcana dels comerços Ai, quin embolic! s'encara enguany en forma de Paraulògic. Del 25 de març al 25 d'abril una sèrie d'aparadors de Mollerussa lluiran uns cartells, en cadascun dels quals hi haurà amagada una paraula relacionada amb l'establiment: què s'hi ven, què s'hi fa. Com cada any des del seu inici, aquesta gimcana té un doble públic: per una banda, totes les persones  que lliurement hi vulguin col·laborar i, per l'altra, els alumnes de cicle superior de les escoles de Mollerussa.

Els participants caldrà que vagin resseguint els comerços que hi participen i resoldre els paraulògics corresponents. Aquells que encertin 14 de les 16 paraules amagades entraran al concurs. El lliurament de premis es farà el 29 d'abril, a les escoles i al Consell per al públic en general. Els premis consisteixen en vals per gastar a les botigues associades i en jocs de taula. I per celebrar el desè aniversari, a cada escola, en el moment del lliurament, tornarem a jugar al Paraulògic i a repartir premis.

Vols compartir aquesta notícia?