Voluntariat per la llengua

Decàleg de l'aprenent

1. Quan tinguis les dades de la teva parella lingüística, truca-li o envia-li un correu electrònic. Estarà esperant que t'hi posis en contacte.

2. La comunicació és bàsica: si no parleu, no podreu començar les trobades.

3. Si t’hi has posat en contacte fa dies, però no obtens resposta, avisa'ns. Esbrinarem quin és el problema.

4. Sigues puntual. Intenta arribar a l'hora pactada per no fer esperar la teva parella lingüística.

5. Si no pots anar a una trobada que ja teniu pactada, avisa la teva parella al més aviat possible. No la deixis plantada.

6. Si et surt algun imprevist que t'impedeix acabar les trobades, comunica-ho a la teva parella i a l'equip del Voluntariat.

7. Si durant les trobades canvies d'horari i ja no pots coincidir amb la teva parella, digue'ns-ho i te'n buscarem una altra.

8. Al llarg del programa et proposarem diverses activitats. Parla'n amb la teva parella per si podeu anar-hi junts. Però si no coincidiu, cap problema, t'hi esperarem igualment.

9. Anima't a entrar al web (www.cpnl.cat/vxlgi) i a la nostra pàgina de Facebook (Voluntariat per la Llengua CNL Girona) per estar al dia de tot el que t'oferim, i, sobretot, fes-nos comentaris, crítiques i suggeriments per tal que puguem millorar.

10. Si tens qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres per telèfon (972 22 06 63) o per correu electrònic (vxl.cnlgi@cpnl.cat).