PROFESSIONALS.CAT

Socioeconòmic

Setembre 2017

La Fundació.Cat posa en marxa el projecte Professionals.Cat adreçat a professionals i autònoms que vulguin obtenir la seva primera pàgina web.

Després de la bona acollida que ha obtingut el projecte Comerçlocal.Cat, que ofereix als comerços la possibilitat d'obtenir un lloc web fàcilment, ràpidament i en català, la Fundació puntCAT, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, ha posat en marxa Professionals.Cat.

És un projecte dirigit a professionals i autònoms de tots els sectors que vulguin tenir el seu primer web. La Fundació els ofereix un lloc web gratuït i el seu allotjament al servidor durant un any pel preu de l'adquisició del domini .CAT.

Un equip tècnic elaborarà, in situ si així es vol, el web en català, amb disseny responsiu i la informació bàsica del negoci: serveis, imatges, geolocalització, dades de contacte i enllaços amb les xarxes socials.

També s'ofereix la possibilitat d'una versió més ampliada de web (PRO), amb pàgines il·limitades, a un preu a partir dels 354 €.

Aquests serveis compten també amb la participació del Centre de Terminologia Catalana (Termcat), que posa a disposició dels professionals terminologia específica de cada sector.

L'objectiu d'aquest nou programa és dotar de visibilitat i de competitivitat els professionals del territori a l'hora que fer créixer la presència de la llengua catalana en l'àmbit professional en l'entorn digital.

Al web Professionals.Cat s'hi pot trobar tota la informació d'aquest projecte i un formulari per sol·licitar el web. També es pot trucar al telèfon gratuït 900 866 192 i concertar una visita.

Vols compartir aquesta publicació?