NOVA PÀGINA WEB DEL CPNL PER A EMPRESES

Socioeconòmic

Març 2017

El Consorci per a la Normalització Lingüística estrena nova pàgina web dedicada a les empreses. S'hi poden trobar tots els serveis que el CPNL els pot oferir.

En el web del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) hem renovat la pàgina dedicada específicament a empreses. Després de força anys amb una estructura poc àgil i atractiva, la nova pàgina pretén mostrar de forma senzilla i intuïtiva els serveis que des del CPNL oferim a empreses i associacions empresarials.

La nova pàgina web s'estructura en quatre grans blocs que corresponen als principals serveis que oferim. A Formació a mida s'hi poden trobar tots els cursos i les sessions que tenim a punt per a aquest sector, tot i que des del CPNL sempre ens podem adaptar a les necessitats específiques de cada empresa.  Si el que necessita un empresari és saber la situació lingüística en què es troba el seu negoci, per decidir posteriorment les accions que cal emprendre, la solució la trobarà a l'apartat Auditoria Lingüística.

El CPNL també pot assessorar (coaching) tant sobre aspectes purament lingüístics, com respecte de drets i obligacions relacionats amb la llengua, sobre recursos lingüístics a la xarxa o sobre aspectes més concrets, com ara el llenguatge no sexista. Tot això s'explica a Consultoria lingüística. Finalment, a Traducció i correcció hi trobareu els nostres serveis de revisió de textos i el nou servei de traduccció.

La pàgina també incorpora un apartat amb els principals clients/usuaris actuals del Consorci i un seguit de comentaris d'empresaris i persones relacionades amb el sector empresarial que en algun moment han col·laborat amb nosaltres.

Des del CPNL volem estar sempre al costat de l'empresa per facilitar-li tots els recursos possibles perquè pugui treballar normalment en català. Usar la seva llengua apropa l'empresa al client i ajuda a fidelitzar-lo.

Podeu vure la nova pàgina a www.cpnl.cat/empresa .

Vols compartir aquesta publicació?