Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Socioeconòmic > Empresa [X]
 1. L'alcalde de Blanes fa una crida al sector del comerç i l'empresa perquè adapti el seu negoci al català

  L’Oficina de Català de Blanes, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ajudarà les empreses a complir la Llei de política lingüística de forma totalment gratuïta.

  Socioeconòmic > Empresa

 2. La jornada 'Garrotxa, territori socialment responsable' reconeix les empreses lingüísticament responsables de la comarca

  Després de la pandèmia, es reprèn la jornada ‘Garrotxa, territori socialment responsable (TSR)’ que forma part del programa Garrotxa Emprèn, una setmana sencera dedicada a l’empresa i l’emprenedoria. 

  Marta Xirinachs, subdirectora general de Política Lingüística i vicepresidenta segona del CPNL, Arnau Queralt i Bassa, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya, i Santi Reixach, president del Consell Comarcal de la Garrotxa lliuren tal les acreditacions de Codi sostenible, la Carta europea de turisme sostenible (CETS) i les Empreses lingüísticament responsables (ELR).

  Socioeconòmic > Empresa , Difusió > Jornades

 3. Roda de premsa de l'acte Garrotxa TSR (Territori socialment responsable)

  La Garrotxa vol consolidar un model de gestió responsable per a tot el teixit empresarial i econòmic de la comarca. Per això, tant el 2018 com el 2019, es va organitzar la Jornada Garrotxa TSR en el marc de la qual es van entregar les acreditacions de Codi de gestió sostenible (GS), Empreses lingüísticament responsables (ELR) i Carta europea de turisme sostenible (CETS).

  Socioeconòmic > Empresa