Els alumnes de l'Oficina de Català de Blanes celebren Sant Jordi amb un esmorzar literari i altres activitats

CPNL

Suport a la literatura de Km0: una cita amb els autors locals

L’Oficina de Català de Blanes s’ha sumat a la reivindicació dels escriptors locals, el dia de Sant Jordi, participant en l'esmorzar literari que ha tingut lloc a les 9 h davant de la pastisseria Marina. Els alumnes, que havien treballat sobre algunes biografies de dones blanenques escriptores amb motiu del Dia de la Dona, han tingut l'oportunitat d’entrevistar-s'hi en la trobada d'autors locals que ha impulsat l’Arxiu Municipal, amb el suport de la pastisseria Marina i l’Associació de Veïns del barri de la Plantera.

Una altra activitat que els alumnes han dut a terme a l'interior de l'aula ha estat la confecció de les seves pròpies versions de la llegenda de Sant Jordi, la qual cosa ha permès practicar l’expressió escrita i l'expressió oral.

Paral·lelament, i durant 10 dies, es podran intercanviar llibres en els 4 idiomes que s'ensenyen a la Casa de Cultura de Blanes: l'alemany, l'anglès, el català i el francès. Aquesta activitat s'ha dut a terme en col·laboració amb l'Escola Oficial d’Idiomes de Blanes.

La col·laboració amb les iniciatives locals i la difusió de la cultura popular catalana són dues línies d’actuació essencials del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?