Per Sant Jordi, poesia i màgia a Lloret de Mar

CPNL

Parelles lingüístiques se sumen a l’Any Estellés recitant quatre dels seus poemes

En el marc de la fira del llibre i la rosa de Sant Jordi, l’Oficina de Català de Lloret enguany ha organitzat un espectacle de màgia a càrrec del mag Eduard Juanola, protagonista de la campanya del Voluntariat per la llengua "Quan parles fas màgia".

I, com que enguany es commemora el centenari del naixement del poeta valencià Vicent Andrés Estellés, s’ha sumat a aquesta commemoració i nou participants en el Voluntariat per la llengua han obert l’acte llegint quatre dels seus poemes.

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). En el cas de Lloret, l’Oficina de Català, del CPNL, és al carrer de Felicià Serra i Mont, 15, i el telèfon és el 972 36 18 34. L’adreça electrònica és lloret@cpnl.cat.

El Voluntariat per la llengua es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Les trobades, presencials o en línia, es fan una hora a la setmana durant un mínim de 10 setmanes a l'hora i dia que acorden els dos participants.

Per inscriure's al Voluntariat per la llengua es pot fer a través del web o posant-se en contacte amb l’Oficina de Català.

Vols compartir aquesta notícia?